Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
Brukerhåndbok for Mac
- Velkommen
- Nytt i macOS 27
-
- Introduksjon til Kontinuitet
- Bruk AirDrop til å sende objekter til enheter i nærheten
- Overfør oppgaver mellom enheter
- Kontroller iPhonen din fra Macen
- Kopier og lim inn mellom enheter
- Strøm video og lyd med AirPlay
- Telefonsamtaler og tekstmeldinger på Mac
- Bruk iPhone-internettforbindelsen på Macen
- Del Wi-Fi-passordet med en annen enhet
- Bruk iPhone som et webkamera
- Sett inn tegninger, bilder og skanninger fra iPhone eller iPad
- Lås opp Macen med Apple Watch
- Bruk iPaden som en ekstra skjerm
- Bruk ett tastatur og én mus til å styre Mac og iPad
- Synkroniser musikk, bøker og annet mellom enheter
-
- Kom i gang
-
- Tilgjengelighetsfunksjoner for syn
- Kom i gang med VoiceOver
- Zoom inn på omgivelsene dine
- Zoom inn på Mac-skjermen
- Øk størrelsen på tekst og symboler
- Tilpass visningsfargene
- Hold musepekeren over for å zoome inn på tekst og farger
- Lytt til eller endre hvordan tekst vises i apper
- Tilpass bevegelser på skjermen
- Øk størrelsen på det som vises på skjermen
- Gjør pekeren enklere å se
- Få Macen til å lese opp teksten på skjermen
- Ressurser for Macen
-
- Bestem hva du deler
- Konfigurer Macen til å være sikker
- Tillat at apper kan se posisjonen til Macen
- Bruk privat nettlesing
- Beskytt dataene dine
- Forstå passord
- Endre svake eller lekkede passord
- Sikre personvernet i e-post i Mail
- Bruk Logg på med Apple for apper og nettsteder
- Finn en enhet som har blitt borte
- Copyright og varemerker
- Ressurser for Apple-enhetene dine
Unngå å se uønskede sensitive bilder og videoer på Mac
Du kan få uskarp visning av sensitive bilder og videoer, før du eventuelt selv velger aktivt å vise dem.
Velg Apple-menyen
> Systeminnstillinger på Macen, klikk på Personvern og sikkerheti sidepanelet, og klikk deretter på Advarsel om sensitivt innhold
. (Du må kanskje rulle ned.)
Slå på Advarsel om sensitivt innhold.
Slå på tilgang for appene og tjenestene der du vil motta advarsler.
Sensitive bilder og videoer gjøres uklare. Klikk på Vis for å vise enkeltbilder eller -videoer.
Merk: Advarsel om sensitivt innhold er slått på automatisk når du konfigurerer Skjermtid og aktiverer Trygg kommunikasjon. Se Konfigurer Skjermtid for deg selv.
Takk for tilbakemeldingen din.