
Sådan administrerer du deling af arkiver og mapper i iCloud Drive på iCloud.com
Efter du har delt et arkiv eller en mappe, kan du tilføje eller fjerne deltagere, ændre delingsindstillingerne eller holde op med at dele. Hvis du er en deltager, kan du fjerne dig selv, og du kan muligvis også tilføje eller fjerne andre deltagere.
Hvis du vil læse mere om ejer- og deltagerrollerne, kan du se Hvad kan du gøre i et delt arkiv eller en delt mappe på iCloud.com?
Administrer deling, hvis du er ejer
Hvis du ejer et arkiv eller mappe, kan du administrere deltagere og indstillinger for deling.
Bemærk: Du kan ikke ændre delingsindstillinger for et enkelt arkiv i en delt mappe. Du skal ændre indstillingerne for mappen.
Gå til icloud.com/iclouddrive, og log ind på din Apple-konto (om nødvendigt).
Vælg
ud for det arkiv eller den mappe, du vil dele, og vælg Del (på en computer skal du holde markøren over arkivet eller mappen, indtil
vises).Vælg Administrer delt arkiv eller Administrer delt mappe, og gør et af følgende:
Fjern deltagere: Vælg
ud for personens navn (på en computer skal du holde markøren over personens navn, indtil
vises), og vælg derefter Fjern adgang.Rediger delingsindstillinger for en deltager i et privat delt emne: Vælg
ud for personens navn (på en computer skal du holde markøren over personens navn, indtil
vises), og vælg Kan redigere eller Kan kun se.Vælg, hvem der kan få adgang: Vælg Delingsindstillinger, og vælg Personer, du vælger, eller Alle med linket.
Vælg indstillinger til ny deltager: Vælg Delingsindstillinger, og vælg Rediger eller Kun visning og overførsel.
Fjern dig selv fra et delt arkiv eller en delt mappe
Hvis du er deltager, kan du fjerne dig selv fra et delt arkiv eller en delt mappe.
Gå til icloud.com/iclouddrive, og log ind på din Apple-konto (om nødvendigt).
Vælg
ud for det arkiv eller den mappe, du vil fjerne dig selv fra, og vælg Del (på en computer skal du holde markøren over arkivet eller mappen, indtil
vises).Vælg Administrer delt arkiv eller Administrer delt mappe.
Vælg
ud for dit navn (på en computer skal du holde markøren over dit navn, indtil
vises), og vælg Fjern dig selv.
Stop deling af arkiver eller mapper
Du skal være ejer af det delte arkiv eller den delte mappe for at stoppe delingen deraf.
Gå til icloud.com/iclouddrive, og log ind på din Apple-konto (om nødvendigt).
Vælg
ud for det arkiv eller den mappe, du vil ændre, og vælg Del (på en computer skal du holde markøren over arkivet eller mappen, indtil
vises).Vælg Administrer delt arkiv eller Administrer delt mappe, og gør et af følgende:
Stop deling med alle deltagere: Vælg Stop deling.
Stop deling med kun en deltager: Vælg
ud for personens navn (på en computer skal du holde markøren over personens navn, indtil
vises), og vælg derefter Fjern adgang.
Hvis du stopper med at dele eller sletter en delt mappe, kan deltagerne ikke længere se eller redigere arkiverne i mappen.
Hvis du vil stoppe deling af et arkiv i en delt mappe uden at ændre mappeindstillingerne, kan du flytte arkivet til en mappe, du ikke har delt.
Hvis du har delt Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver i iCloud Drive, kan du få dem vist og redigere dem i Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.