Forlad en familiedelingsgruppe på Mac
Du kan kun være medlem af en familiedelingsgruppe ad gangen, men du (og andre familiemedlemmer undtagen børn) kan fjerne dig selv fra en familiedelingsgruppe, hvis du ikke længere vil deltage i den. Når du har forladt en familiedelingsgruppe, kan du tilmelde dig eller oprette en anden. Men en person kan kun være en del af to familiegrupper om året. (Når man bliver en del af en familiegruppe igen eller opretter en ny, indgår det også i denne begrænsning.)
Børn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe (alder afhænger af land eller område). Du kan dog flytte et barn til en anden familiegruppe eller slette barnets Apple‑konto. Hvis et barn på under 13 år flyttes fra en familiegruppe, påvirker det tidligere indstillinger til børnesikring, og hvis en teenager på under 18 år fjernes, fjernes dine tidligere indstillinger til børnesikring. Se Apple-supportartiklen Sådan overfører du et barn til en anden familiedelingsgruppe.
Gå til appen Systemindstillinger
på din Mac.
Klik på Familie i indholdsoversigten.
Hvis du ikke kan se Familie, er du ikke en del af en familiedelingsgruppe.
Klik på dit navn, klik på Stop med at bruge Familiedeling, og følg instruktionerne på skærmen.
Hvis du forlader familiedelingsgruppen, beholder du de køb, der er betalt vha. det delte kreditkort, men du mister med det samme adgangen til andre ting, familiemedlemmerne deler:
Emner fra andre familiemedlemmer vises ikke længere i afsnittet Købt i App Store og appen Musik eller afsnittet Familiekøb i Apple Books.
Musik, film, tv-udsendelser, bøger og apps, der er beskyttet af DRM (Digital Rights Management), og som du har hentet tidligere, kan ikke længere bruges, hvis de oprindeligt blev købt af en anden person. Andre familiemedlemmer kan ikke længere bruge DRM-beskyttet indhold, der er hentet fra din samling.
Køb fra apps bliver utilgængelige, hvis du har købt dem via en app, der oprindeligt blev købt af en anden person. Du kan få adgang til køb fra en app igen ved at købe appen.
Lokaliteten af familiemedlemmers enheder bliver ikke vist, når du bruger appen Find på din Mac, iPhone eller iPad eller på iCloud.com.